23/2/09

Raquetes a Schia



Aquest dissabte (21 Febrer 2009) vàrem fer una sortida per estirar les cames tot fent una passejada amb raquetes de neu a l'estació d'esquí Schia.
Aquesta era la nostra segona visita a l'estació. Schia és una petita estació d'esquí situada als apenins de l'Emilia Romagna (Itàlia), per més informació podeu visitar el següent link:


Allà mateix, al peu de pistes hi ha una petita botiga on es poden llogar les raquetes i també els bastons a un preu de nou euros.
Tot i que no hi ha recorreguts marcats per fer la pràctica de les raquetes, el fet que es tracti d'una estació molt petita permet caminar pels vorals de les pistes. Les nevades que hi ha hagut durant els últims mesos han acumulat gruixos importants de neu (30 a 60 cm), la qual en aquests moments està força glaçada. Temps esplèndid, fred, però assolellat, cosa que fa que un gaudeixi de la jornada.
En aquesta ocasió varem començar el nostre recorregut des del pàrquing d'Schia a 1250 metres d'altitud pujant per la "pista fàcil" número 1 (al mapa) . Un cop arribats a dalt d'aquesta pista, ens vam dirigir mitjançant els camins de connexió que hi ha entre pistes (raccordi) fins al remontador número 4. Aquí vam enfilar el nostre camí fins a costa grande (1510 metres) per la pista número 6 fins a arribar al final del remontador núm. 4. Després d'observar com un noi practicava el parapent, i després de fer-nos les corresponents fotos, varem enfilar un camí que comença al final de la pista número 6, que no està marcat al mapa, que et porta fins al "corno di caneto" (1430 metres, veure la foto), per tot seguit enfilar el nostre camí de baixada per la pista 2 el qual ens portà de retorn cap a la pista número 1. D'aquí cap al pàrquing i després cap a casa.
Un parell d'horetes ben passades fent un exercici del tot aeròbic i molt bo per enfortir una mica la musculatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels comentaris!