5/7/09

Lesionat!!!

Per una tonteria o perquè sóc un “gafe”, aquesta setmana sortint esberat de casa vaig patinar perquè el terra era moll i vaig caure, a conseqüència d’això, em vaig escantonar vuit dents, un queixal trencat, un tall a la barbeta, blaus al pit, i pelats a una mà i a un genoll. El més greu del cas, és que no obro al cent per cent la boca i he de fer exercisis per recuperar-hi la mobilitat, ja que no puc menjar amb comoditat i em fa mal quan faig moviments bruscs.




Per tant, com que no sé quan podré tornar a córrer he decidit comprar-me una bicicleta estàtica per entrenar una mica, o si més no fer alguna cosa. Espero que em serveixi d’alguna cosa ja que és força fotut no saber quan podré tornar a córrer amb normalitat.



De fet, el pròxim cap de setmana, estava inscrit per anar a fer la Cursa del Monte Rosa i no la podré fer, ara he de veure si estaré recuperat per fer el Giir di Mont el 26 de juliol. Esperem-ho!!!

5 comentaris:

  1. Ànims i a recuperar-te!
    Jo vaig tenir-ne una de similar en una caiguda amb btt amb operació inclosa.
    Passarà més ràpid del que et penses

    ResponElimina
  2. Ei gràcies,

    esperem que passi ràpid tot i que em preocupa força el no poder menjar amb normalitat...

    Salut

    ResponElimina
  3. Ànims Xavier, espero que ben aviat puguem tornar a llegir les teves cròniques.

    ResponElimina
  4. Hola germanet!!
    Esperem que et recuperis aviat de la caiguada tonta i puguis continuar disfrutant dels teus reptes, ja desitgem veure-us aviat. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Ei Crack! A recuperar-te amb calma ... però amb la seguretat de que tornaràs a "matxacar-nos" a tots moltes més vegades.

    Bona idea això de la bicicleta estàtica.

    Una abraçada,

    Ferran de Sedentaris.cat

    ;-)

    ResponElimina

Gràcies pels comentaris!