9/6/10

Cursa 3 comarques

Per cinquè any consecutiu he anat a la cursa d'Alpens, una de les de més tradició que es fan a Catalunya. Com sempre molt bon ambient i molta gent, des de l'any passat que hi ha més de tres centes persones. I desde l'any passat que també hi ha recorregut nou, i personalment m'agrada més aquest que no pas l'antic.



Aquest cop hi vàrem anar amb el Jesús, el Ferran i el Romà i tots quatre vàrem disfrutar d'allò més amb la Cursa ja que va fer un dia quasi perfecte, un ruixat el primer quilòmetre de cursa ens va despertar i no vam patir calor durant el matí, va ser genial.



Tota la informació de la cursa la podeu trobar a http://www.cursa3comarques.cat/ . Vaig quedar el trentè classificat amb un temps de 2:23:54, cinc minuts més que l'any passat. Tot i els cinc minuts més, estic molt content perquè vaig disfrutar com un camell. Ara ja només he de pensar en la cursa que faré d'aquí a poc més de quinze dies a les Dolomites, Lavadero Ultra Trail: http://www.ultratrail.it/ .


Enhorabona als organitzadors per donar-nos la oportunitat de fer la cursa de les tres comarques, una de les millors curses de muntanya que es poden fer, bé sigui pel recorregut com per la organització i no oblidem l'entrepà de botifarra de l'arribada (genial). Com sempre un 10.


Fins aviat.



2 comentaris:

  1. Xevi!

    Menys pasta i més entrenar :-) Escolta, no trobo les classificacions, tu les has vistes per algun lloc?

    Sort a Lavaredo!!

    Ferran

    ResponElimina
  2. Ei Ferran,

    ara ja han sortit les classificacions a www.cursa3comarques.cat i també hi han moltes fotos i dos videos.

    Al Lavaredo, de moment hi ha molta neu, esperen que desglaci, sinó hauran de canviar una part del recorregut.

    Salut

    ResponElimina

Gràcies pels comentaris!