28/3/10

Excursió al Monte Bosso

Finalment, després d'uns caps de setmana molt ocupats, avui hem pogut sortir amb la Montse un parell d'horetes per la muntanya. Som a finals de març, i comptant la cursa de Sant Hilari, em sembla que és el quart cop aquest any que puc fer muntanya, això de viure a una ciutat tant planera no m'ajuda gaire a fer allò que m'agrada.



Per culpa del canvi d'hora una mica més i no hi anem, ja que hem marxat a les onze, i a sobre per sortir d'aquesta maleïda plana, hem de fer més de mitja hora de cotxe per trobar alguna cosa. Avui hem anat al Monte Bosso que està a 719 metres sobre el nivell del mar, pot semblar poca cosa, però a 1000 metres als apenins encara hi ha neu, i a 1200 metres hi podem trobar una estació d'esquí.



Amb les ganes que teníem que arribés el bon temps i fer alguna cosa, i quan ens volíem inscriure a una marató de muntanya que fan a prop de Padova d'aquí quinze dies, les inscripcions estaven tancades perquè havien arribat als cinc cents inscrits, sort que n'hem trobat una altra a prop de Gènova.



Com m'agrada que arribi el bon temps, hi ha tantes coses per fer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels comentaris!