25/11/09

II Maddalena Urban Trail Brescia

Aquest diumenge vàrem anar amb la Montse a Brescia a fer una cursa de muntanya, la qual, podíes escollir entre tres recorreguts, un de 12,5 kms i 600 metres de desnivell positius, un de 23 kms i 1200 metres positius, i la més llarga de 34 kms i 1900 metres positius.La Montse va escollir la de 12,5 kms i jo la de 23 kms. Tot i no ser distancies molt llargues, el nom de la cursa hi ha inclòs la paraula Trail, òviament no es pot considerar un trail ni que s'esculli la distància més llarga, tot i que et t'obliguen a portar mig litre d'aigua, ja que per exemple amb la distància que vaig fer jo, només hi havia un avituallament, una mica justet. Per tant vaig fer tota la cursa amb la maleta, un ròsseg.

Per començar el dia, un petit problema, feia dies que no em posava les lents de contacte, i amb deu minuts que tenia per marxar pitant, perquè havíem de fer una hora i mitja de cotxe, no vaig aconseguir posar-me-les, per tant, a córrer amb ulleres (tot i això em vaig perdre una altra vegada, però aquest cop només un parell de minuts).

Pel què fa a la cursa, va ser quasibé tota per corriols estrets, que si al començament t'encantaves una mica, podies trobar taps fàcilment. Va ser una cursa molt ràpida, però que hi havien un parell de pujades dures, que personalment em van fer patir força, això de no poder entrenar en muntanya es nota molt.


Finalment, 2:37:15 i una bona matinal de diumenge, pel què fa a la Montse, va acabar molt contenta, i després de l'última cursa que havia fet, aquesta se li va fer una mica curta, però bé, molt satisfeta, al final 1:32.


Si voleu trobar informació, fotos, un video, o bé les classificacions de les curses, podeu clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels comentaris!