22/4/09

Cursa d'Alta Muntanya de Berga

Falten dues setmanes i mitja, i ja estic nerviós!!! No és que tingui por, però és que faig tant poques curses, que quan s’acosta el dia de fer-ne una, només faig que pensar-hi. Ben mirat potser em va bé, ja que fa temps que només penso en l’Ultra Trail (el curt), de fet, almenys un cop a la setmana entreno amb la maleta amb un mínim de pes de dos quilos, que és el pes obligatori que has de portar a la sortida i després de cada avituallament.
Tornant al tema de la cursa de Berga, tenia la intenció de fer-la amb la maleta per entrenar, però al final no ho faré perquè potser seria fer una mica el notes, tot i que m’aniria força bé.
Ja tinc ganes de veure com reaccionen les meves cames amb aquelles pujades tant llargues; mirant el recorregut, ja veig que em tocarà patir al mateix lloc que l’any passat a la marató, és a dir, a la vaga que va del poble de Peguera a dalt els rasos, i a més amb aquesta cursa haurem de patir de valent a la baixada de la Figuerassa…
No me'n he pogut estar de mirar l’arxiu de fotos, hi he trobat aquesta foto de la marató de l’any passat al seu pas per dalt els rasos, on es veu que pateixo de veritat.




A més, aquest cop no m'han deixat sol i som cinc de colla, això és bo, que cada vegada siguem més.

5 comentaris:

  1. Em sembla que em cauré d'esquena a la meva primera pujada (a peu) de Berga als Rasos de Peguera ... i la baixada ... espero que els genolls em respectin ...


    Ferran de Sedentaris.cat

    ResponElimina
  2. Molta sort a Berga, té molt bona pinta la cursa !
    Llàstima el calendari... coincideix amb la Cursa de l'Alba i he tingut que triar...

    ResponElimina
  3. Xavi, ànims crack, que això de sortir a correr amb 2kgs de lastre et fotarà com un toro, a Berga aniràs tant lleuger que les pujades et semblaran planes...o menys dretes vaja, jeje!!

    -Just-

    ResponElimina
  4. Ei Ferran, tranquil ens espera un plat d'arròs a l'arribada, només hem de mirar que no es covi.
    Albert, jo també vaig haver de triar, a veure si un any coincidim a la mateixa. Sort.
    Oriol, gràcies, a tope.
    Just, com un toro no, al contrari, quan vaig a casa un cop al mes amb foten uns crits perquè m'aprimo massa. Salut.

    ResponElimina

Gràcies pels comentaris!