9/3/09

Primera cursa de muntanya d'Olost


Finalment ja puc dir que he fet una cursa el 2009: la primera cursa de muntanya d'Olost (El Lluçanès).

Hi vaig participar en companyia de cinc amics més: Jesús, Romà, Miquel, Toni i Ferran. A més a més de l'habitual equip de suport, el qual sempre hi és (des d'aquí moltes gràcies).

La cursa, inclosa a la Lliga Catalana de curses de muntanya, constava d'un total de 15 km amb un desnivell d'uns 450 metres positius i un recorregut bastant ràpid. Pel que fa a la organització, i tenint en compte que es tractava de la primera vegada que venia organitzada, podem dir que en global va ser òptima. Hi havien força esbardisses en el camí que dificultaven la cursa constant, i en alguns punts era fàcil de perdre's: jo em vaig perdre en un punt, però alguns companys varen tenir veritables feinades a trobar el camí correcte en més d'un lloc. A banda del marcat del recorregut, penso que es podrien millorar alguns altres aspectes com per exemple: marcar els quilòmetres i incrementar els punts d'avituallament durant el recorregut, i l'horari de la cursa (8:30 del matí, potser és una mica dora per una cursa tant curta). Ara bé, tal com he dit, l'organització va ser òptima, i per tant aquests apunts són únicament suggeriments d'un servidor.

Hi va haver un total de 171 participants, els temps dels quals els podeu trobar clicant aquí (enllaç que podeu trobar a http://www.sedentaris.cat/). El meu temps personal va ser de 1:09:39.

Un cop arribats, l'organització ens tenia preparat un bon esmorzar: pa amb tomàquet i un tall de botifarra, cosa que és de molt agraïr.

Un cop acabat l'esmorzar, cap a casa havent passat una molt i molt agradable estona en companyia de tot l'equip (com diu el Ferran).

Des d'aquí agraïr l'esforç realitzat per part de l'organització i encorartjar-los a continuar treballant per una altra gran cursa de muntanya, i a veure si el pròxim any passa per Oristà.

Moltes gràcies!

2 comentaris:

  1. De la cursa de muntanya d'Olost a la Titan Desert, que comença d'aqui 7 dies i tu encara no has marxat cap al Marroc!! no hi vas al final ????

    ResponElimina
  2. Ei que no hi vaig perquè és amb bicicleta i no em va gire bé!!! o potser volies dir la Maraton des Sables...

    ResponElimina

Gràcies pels comentaris!