9/6/09

Cursa 3 comarques d'Alpens

Tenint en compte que la cursa va tenir una magnífica organització, un recorregut ben pensat, uns paisatges de pel·lícula, un temps magnífic i molta gent disposada a córrer i a disfrutar-ne, podem dir que va ser tot un èxit.



Des de Parma fins a Alpens, El lluçanès. Diumenge a les 7:30 del matí, hi comença a arribar gent disposada a fer una de les curses de muntanya amb més història de la zona (20 edicions). No fa fred, el dia es presenta esplèndid. Alguns participants fan la inscripció a última hora, avui serem uns quants més de tres-cents. Tot apunt.
Jo mateix, el Romà, el Ferran, el Jesus i aquest cop, la Susanna (i el nebot, Marc) i la Montserrat érem a la sortida minuts abans de l'inici amb els nervis de voler començar com abans millor, bé en Jesus encara no hi era. En Miquel aquest cop no hi va poder ser, que et recuperis. L'equip de suport ara s'està passant a la competició... haurem de trobar substituts/es.



Abans de res, uns moments de silenci per el Ferran Suriñach, un dels pioners de la cursa a qui segurament debem molt més del que ens pensem.

El recorregut era diferent al de les edicions passades (jo crec que molt millor que l'altre). En aquesta edició la cursa començava amb uns 9-10 km que et permetien portar un bon ritme, i a partir del quilòmetre 10 era quan començava el desnivell en positiu que ens portava fins a Santa Margarita (quines vistes), després una baixadeta fins a trobar una altra pujadeta que ens feia arribar al Puig Cornador. A partir d'aquí un tros de pla i baixada fins arribar al fatídic quilòmetre 21-22 amb una altra pujada d'aquelles que fan mal, per després i per uns 3-4 km disfrutar a la baixada pensant en l'entrepà de botifarra que ens esperava a la plaça. I quina botifarra!!!



Personalment he de dir que estic content amb el meu resultat 02:18:53, però es pot millorar ja que a l'última pujada vaig quedar clavat, i això que me la coneixia, ja penso amb l'any que vé.
Finalment, podeu trobar classificacions, fotos... a la pàgina web: http://www.cursa3comarques.cat/
moltes gràcies a la organització per deixar-nos disfrutar molt.



Fins l'any vinent.

1 comentari:

Gràcies pels comentaris!