11/5/11

III Strafuso Tail Running

Diumenge vàrem anar a Scurano (50 minuts de Parma) a fer una cursa de 16,5 kms que consistia en pujar i baixar una muntanyeta que es diu el Monte Fuso. En total uns 350 corredors i al final super content d'haver acabat en dinovena posició, un tipus de cursa que cada vegada m'agrada més, ja que al entrenar distàncies curtes, quan faig coses llargues ho passo molt malament, en canvi d'aquesta manera almenys torno a casa sencer.

I avui una alegria d'allò més, la Katia, la noia que va venir amb nosaltres a fer el Trail dei Gorrei i que va ganyar, l'han convocat per anar amb la selecció italiana, ella super contenta, i el seu home no cal dir-ho.


A veure què serà el pròxim que farem, em sap molt greu no poder anar a Alpens, després de cinc anys de fer-la aquest no hi podré anar, però tampoc em preocupa molt, perquè sé que no la deixaran de fer mai...


Aquest any el què m'agradaria de veritat és fer alguna cursa als Alps, l'any passat ja no hi vaig poder anar i aquest any en tinc moltes ganes tot i que sé que no estic molt preparat, però bueno l'important és participar!!!

Salut i kms