22/4/09

Cursa d'Alta Muntanya de Berga

Falten dues setmanes i mitja, i ja estic nerviós!!! No és que tingui por, però és que faig tant poques curses, que quan s’acosta el dia de fer-ne una, només faig que pensar-hi. Ben mirat potser em va bé, ja que fa temps que només penso en l’Ultra Trail (el curt), de fet, almenys un cop a la setmana entreno amb la maleta amb un mínim de pes de dos quilos, que és el pes obligatori que has de portar a la sortida i després de cada avituallament.
Tornant al tema de la cursa de Berga, tenia la intenció de fer-la amb la maleta per entrenar, però al final no ho faré perquè potser seria fer una mica el notes, tot i que m’aniria força bé.
Ja tinc ganes de veure com reaccionen les meves cames amb aquelles pujades tant llargues; mirant el recorregut, ja veig que em tocarà patir al mateix lloc que l’any passat a la marató, és a dir, a la vaga que va del poble de Peguera a dalt els rasos, i a més amb aquesta cursa haurem de patir de valent a la baixada de la Figuerassa…
No me'n he pogut estar de mirar l’arxiu de fotos, hi he trobat aquesta foto de la marató de l’any passat al seu pas per dalt els rasos, on es veu que pateixo de veritat.




A més, aquest cop no m'han deixat sol i som cinc de colla, això és bo, que cada vegada siguem més.

15/4/09

Sortida a Montserrat

Diumenge de Pasqua, amb la Montserrat ens vàrem llevar d’hora per fer una petita excursió a Montserrat. A les vuit del matí arribàvem al pàrquing de Montserrat, tot seguit, després d'esmorzar acompanyats d'una freda boira, vàrem començar a córrer direcció a Sant Miquel, a partir del monastir la boira ja no ens va acompanyar més.

Després d'arribar a Sant Miquel vam enfilar direcció a Sant Joan, on ens vàrem apropar a les restes del poblat.


Després vàrem continuar direcció a Sant Jeroni ( el nostre objectiu), aquesta part és l'única que és força plana i es gaudeix de vistes impressionants a una banda i altra de la muntanya. També és en aquesta part on es troben els primers graons.


Un cop arribats a Sant Jeroni, podem gaudir del paissatge, el qual ens mostra unes excel·lents vistes, ja que la boira ha marxat del tot. Molt recomanable.

Tot seguit continuem el camí de baixada direcció al Monestir, però abans d'arribar al Monestir, ens desviem a l'esquerra una estona, ja que anem bé de temps; gaudim de les vistes de la muntanya pel costat del Llobregat. Fem marxa enrera, i abans d'arribar a Montserrat, ens trobem algunes persones que enfilen el camí a Sant Jeroni.


Arribats a Montserrat, aprofitem per comprar un pot de mel i una mica de mató, s'han de recuperar les calories gastades, i de quina manera!!

Hem trobat al wikiloc la ruta, la podeu trobar clicant aquí.

Fins a la pròxima.